top of page

handyman.

Våra Handymans hjälper dig med allt från att hänga upp en krok till att montera ett helt kök i din nya lägenhet. Självklart är vi fullt försäkrade, erfarna och har verktyg & allt som krävs för utförandet. 

Bli en av våra nöjda kunder! Boka din Handyman i Stockholm och Göteborg idag! 

trusted by.

handyman tjänster.

bli en av våra nöjda kunder.

vad kostar det?

Usch, den tråkiga delen men ack så viktig förstås! Kort sagt, har vi olika priser beroende på vilken tjänst du önskar hjälp med.

För
 möbelmontering, hänga upp saker offererar vi fasta priser. Med hjälp av våra "exempelpriser" får du en bra uppskattning på vad du kan förvänta dig i pris. Klicka på tjänsterna här i texten för att se "exempelpriserna" för respektive tjänst.

De fasta exempelpriserna är ink. moms, RUT-Avdrag och gäller innanför tullarna, utanför tullarna kan en framkörningsavgift tillkomma.


Vad gäller köksmontering, golvläggning och mattläggning erbjuder vi istället timdebitering. Detta eftersom det är många parametrar som spelar in, vilket gör det svårt att erbjuda ett pricksäkert fast pris direkt här på webben. 

Pris per timme: 790 kr/h ink. moms och RUT-Avdrag. I priset ingår 2 personer, transportbil och allt däremellan. Inga dolda avgifter. 

Betalning Ungdomskraft

+20 000 st

Bokningar

10 år

Erfarenhet

+10 000 st

Kunder

98%

Kundnöjdhet

här finns vi.

Våra primära verksamhetsområden är Stockholm och Göteborg med omnejd men med vår "det-ordnar-vi" mentalitet kan vi hjälpa dig var du än bor!

bottom of page